bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Deelname 1-jarige field test

Wassen leuk? Mwah. Bij Homie maken we het wel makkelijker voor jou en je studentenhuis. Doe mee aan een onderzoek en was één jaar lang gratis en onbeperkt met een professionele wasmachine. Jullie krijgen een wasmachine waarmee jullie van alle gemakken voorzien bent; een grote wastrommel, snelle en zuinige wasprogramma’s.  Je maakt hiermee deel uit van een 1-jarige ‘field test’ van het ReCiPPS project. Het doel van het onderzoek is om gebruiksdata van deze nieuwe wasmachine te verzamelen in de vorm van wasdata. Deze data is en blijft volstrekt anoniem. Na afloop van de field test kunnen we de wasmachine aanbieden op basis van pay-per-use.

Wat krijgen jullie?

 • Een nieuwe, superzuinige wasmachine van alle gemakken voorzien (ruime wastrommel, korte en zuinige wasprogamma’s)
 • Zelf thuis wassen met zonder gedoe
 • En dus niet meer met je was langs mama 😉

Meedoen? Schrijf je nu in via het contactformulier.

De inschrijvingsperiode geldt t/m 15 mei 2022. Homie neemt contact met je op of je bent geselecteerd voor het onderzoek.

Lees voor je aanmelding actievoorwaarden onderaan deze pagina door.

  Het onderzoek

  Over het ReCiPSS project

  ReCiPSS onderzoekt de implementatie van circulaire productiesystemen in de witgoedindustrie. Deelnemende partijen bestaan uit fabrikanten (Gorenjegroup) en andere partners uit de sector. Homie’s levert een bijdrage als kennisverstrekker op het gebied van pay-per-use. Bekijk de video over ReCiPPS.

  Wie is Homie?

  Huishoudelijke apparaten als een service

  Homie stelt huishoudelijke apparaten ter beschikking waarbij jij betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Homie is ontstaan vanuit wetenschappelijk onderzoek aan de TU Delft. Homie draagt bij aan een circulaire economie door haar apparaten aan te bieden als een service  en door zuinig gebruik te stimuleren. Met ons ‘betaal-per-gebruik’ concept stimuleren en belonen wij energiezuinig wasgedrag onder onze gebruikers. Bekijk onze video.

  Actievoorwaarden

  • Inschrijven kan tot en met 15 mei 2022. Homie selecteert geschikte locaties.
  • De wasmachine wordt geplaatst op een vast woonadres, in een huis met minimaal 4 bewoners/gebruikers, waarvan één of meerdere bewoners ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling.
  • De wasmachine is en blijft eigendom van Homie gedurende en na de onderzoeksperiode..
  • Krijg tot en met mei 2023 een nieuwe, geavanceerde, energiezuinige wasmachine in jouw studentenhuis. handige en snelle wasprogramma’s. Daarna kunnen jullie ervoor kiezen om de wasmachine te blijven gebruiken op basis van pay-per-use.
  • Bewoners tekenen een algemeen contract met Homie en de onderzoekspartij voor het beschikken over de wasmachine.
  • Machine moet verbonden worden en blijven met een vast WiFi-netwerk.
  • Homie mag gedurende de onderzoeksperiode langskomen voor monitoring indien nodig.

  Heb je advies nodig?

  Heb je advies nodig?