bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Ben je een inwoner van Amsterdam die op zoek is naar een betrouwbare, betaalbare en duurzame droger? Homie biedt een vast abonnement aan dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Droger huren in Amsterdam, de ideale oplossing

Of je nu een student bent die net in Amsterdam is komen wonen of een gezin dat een betrouwbare droger nodig heeft voor de dagelijkse was, Homie heeft de oplossing. Met een vast abonnement vanaf €12,99 per maand, zorgen wij ervoor dat je droger binnen één tot vijf werkdagen bij jou thuis in Amsterdam wordt geleverd en geïnstalleerd.

Bekijk drogers
warmtepomp droger zanussi 8kg huren

Waarom zou ik een droger huren in Amsterdam?

In een stad als Amsterdam, waar het leven snel gaat en veranderingen aan de orde van de dag zijn, biedt het huren van een droger flexibiliteit en gemak. Met Homie betaal je een vast bedrag per maand, ongeacht hoe vaak je de droger gebruikt. Dit maakt het huren van een droger een duurzame en kosteneffectieve oplossing.

  • De voordelen van een droger huren bij Homie
  • Snelle levering binnen één tot vijf werkdagen
  • Flexibel abonnement vanaf 6+ maanden
  • Gratis verhuizing en overdracht
  • Inzicht en controle met de Homie-app

Homie in Amsterdam

Amsterdam is een stad die bekend staat om haar innovatie en duurzaamheid. Homie past perfect in dit plaatje. We zijn trots op onze bijdrage aan de groene visie van de stad en streven ernaar om de Amsterdamse gemeenschap te ondersteunen met onze duurzame en betaalbare droger verhuur service.

Geniet van Amsterdam met Homie

Terwijl wij zorgen voor je was, kun jij genieten van de schoonheid en levendigheid van Amsterdam. Of je nu een wandeling maakt door het Vondelpark, geniet van een rondvaart door de grachten, of een bezoek brengt aan een van de vele musea, je kunt erop vertrouwen dat je was in goede handen is bij Homie.

Bestel je droger abbonement

Flexibiliteit en gemak met Homie

Of je nu een student bent die tijdelijk in Amsterdam woont, of een gezin dat zich voor langere tijd in de stad heeft gevestigd, Homie biedt een service die met je meebeweegt. Na 6 maanden kun je je droger abonnement maandelijks opzeggen. We verhuizen je droger gratis naar je nieuwe adres of dragen deze kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot. Ga je na twee jaar settelen? Dan kun je in overleg je Homie overnemen.

Droger huren in Amsterdam? Ideaal voor studenten en expats

Als je in Amsterdam woont en op zoek bent naar een flexibele en duurzame oplossing voor je wasbehoeften, dan is Homie de perfecte keuze. Homie biedt een unieke service waarbij je huishoudelijke apparaten zoals drogers kunt huren in plaats van ze te kopen. Dit is een ideale oplossing voor studenten en expats die wellicht niet de behoefte of middelen hebben om een droger te kopen.

Betalen voor gebruik van apparaten

Homie maakt het mogelijk om te betalen voor het gebruik van de apparaten, niet voor het bezit ervan. Dit betekent dat je geen grote investeringen hoeft te doen of zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Homie neemt deze zorgen uit handen en biedt een full-service inclusief levering, aansluiting en reparaties.

Flexibele service

Bovendien is Homie een zeer flexibele service. Of je nu alleenstaand, samenwonend, student, gepensioneerd bent of misschien wel een groot gezin hebt, Homie houdt rekening met verschillende gebruikers en hun behoeften. Je hebt een vrije keuze in producten en looptijd van het abonnement. Als je verhuist, verhuist Homie gratis met je mee of draagt het apparaat kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot.

Ook nog eens ontzettend duurzaam

Homie is niet alleen moeiteloos en flexibel, maar ook duurzaam. Het bedrijf is ontstaan uit wetenschappelijk onderzoek naar duurzame businessmodellen en streeft ernaar om duurzaam wasgedrag te stimuleren en belonen. Homie gebruikers hebben inzicht in hun wasgedrag en zijn zich daarom meer bewust van hun wasgedrag. Ze besparen zo tot wel 25% op hun water- en energieverbruik.

Waarom een droger huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Inzicht en controle met de Homie-app
Super service en reviews!

Hoe werkt het huren van een droger bij Homie?

  • Online bestellen: Kies het droger abonnement dat bij je past.
  • Homie levert: We bezorgen en installeren binnen 1 tot 5 werkdagen.
  • Start: Betaal een vast bedrag per maand, ongeacht het gebruik.
  • Inzicht in drooggedrag: Leer duurzamer drogen met de Homie-app.

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste abonnement? Of heb je vragen over hoe het huren van een droger bij Homie werkt? Neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Homie maken we het huren van een droger in Amsterdam eenvoudig, betaalbaar en duurzaam. Word vandaag nog lid van de Homie-familie en ervaar het gemak van een droger huren zonder gedoe.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw droger abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 3 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in drooggedrag

Leer duurzamer drogen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?