bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Voor wie en waarom 

Over Homie zakelijk

Homie levert witgoed middels een Pay-Per-Use model. Er wordt betaald per gebruik. Via Pay-Per-Use stimuleren we energiezuinig wasgedrag en geven we inzicht in gebruik. Voor de zakelijke markt bieden we Pay-Per-Use oplossingen per woning en faciliteren we Shared Use voor gemeenschappelijk gebruik van witgoed. Onze services zijn geschikt voor verhuurorganisaties en -makelaars, vastgoedeigenaren, woningcorporaties, aannemers en ontwikkelaars.

Klik hier om de zakelijke brochure in PDF te downloaden.

Contact: maurice.vangaalen@homiegroup.com

Neem contact op

Voor gebouwen

1. Shared Use

Woningen worden steeds kleiner door een groeiend woningtekort en de ambitie voor verduurzaming. Homie is begonnen met een Pay-Per-Use concept voor de consument om duurzaam gebruik van huishoudelijke apparatuur te stimuleren. Voor complexen en gebouwen faciliteert Homie Shared Use wasvoorzieningen voor gemeenschappelijke ruimtes. Een full-service concept waarbij wij de situatie inventariseren, de ruimte inrichten en vervolgens afrekenen met de bewoners op Pay-Per-Use basis. Homie ontzorgt hiermee eigenaren én bewoners. Daarnaast dragen we bij aan circulariteit. Het delen van professionele Homie-apparaten is beter voor het milieu, omdat er zo minder apparaten en dus grondstoffen nodig zijn.

 

Scan de QR-code, betaal en start je was

Professionele was- en droogmachines

Homie biedt professionele duurzame was- en droogapparaten geschikt voor gemeenschappelijk gebruik. De deeleconomie is een begrip wat al eeuwen offline bestaat. Met moderne technologie kunnen we op een slimme manier op grote schaal het delen van onderbenutte goederen zoals wasmachines faciliteren. Middels een QR-code op onze professionele machines kan iedere bewoner of passant eenvoudig, zonder app of account, een wasje betalen via iDeal en vervolgens starten.

 

Homie Smile

Per woning

2. Pay-Per-Use

Homie biedt diverse Pay-Per-Use oplossingen voor individueel gebruik. We leveren hierbij apparaten per woning. Zowel de organisatie, verhuurder als de bewoner zelf kan zich aanmelden bij Homie. Zo kunnen Pay-Per-Use kosten worden verrekend met de organisatie, doorberekend in de huur of direct met de bewoner afgerekend worden.

Waarom Homie

Moeiteloos, Duurzaam & Pay-Per-Use

Homie ontzorgt bewoners en eigenaren. We leveren witgoed zonder investering en verzorgen de levering, installatie en service. Homie draagt bij aan de verduurzaming van organisaties. Met ons Pay-Per-Use model verminderen we de aanschaf van nieuwe machines en beïnvloeden we duurzaam wasgedrag in de gebruiksfase.

 

Voordelen van Homie Zakelijk:

Witgoed zonder investering
Ontzorging van huurders én verhuurders
Betaling op basis van gebruik
Verduurzaming met Pay-Per-Use en Shared Use
Inzicht in gebruik

Heb je meer advies nodig?

Heb je meer advies nodig?