bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Voor vastgoedbeheerders, investeerders, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven

Maak kennis met shared-use: duurzaam, gemakkelijk en kostenbesparend.

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk van wonen, waarin het delen van ruimte en voorzieningen meer centraal staat. In een wereld die evolueert naar de deeleconomie, zullen gedeelde voorzieningen zoals de ‘Homie Laundry Lounge’ een bijzondere plek veroveren in de toekomst van wonen.

Klik hier voor de brochure over de gedeelde wasruimtes van Homie.

Neem contact op
Homie Laundry Lounge

Een uniek aanbod: De Homie Laundry Lounge

Een gedeelde wasruimte.

Een gedeelde wasruimte met professionele apparatuur waardoor de bewoners ruimte besparen in hun woning en de mogelijkheid hebben om nieuwe contacten op te doen. De Homie Laundry Lounge is een maatwerkoplossing voor jouw vastgoedproject(en). Van kleine tot grote ruimte. We ontzorgen, want de volledige service nemen wij op ons. Zo heb je er geen omkijken naar.

Tel de voordelen

Kostenbesparing
Bespaar op initiële investeringen en operationele kosten. Homie Laundry Lounge biedt hoogwaardige was- en droogmachines voor gedeeld gebruik. Jij faciliteert de ruimte, wij regelen de rest.
Professionaliteit & Zonder onderhoud of tijdrovend contact
Homie staat garant voor een verzorgde uitstraling, waardoor jouw eigendommen aantrekkelijker worden voor huurders. We ontzorgen je volledig. Wij regelen al het onderhoud en onderhouden het contact met de bewoners.
Duurzaam samenleven
Het delen van wasmachines en drogers draagt bij aan een duurzame toekomst. Minder apparaten betekent minder energieverbruik en een kleine ecologische voetafdruk.

De samenleving in verandering.

Ontmoetingsplaats

De Laundry Lounge is niet alleen een wasruimte, maar ook een ontmoetingsplaats. Het bevordert interactie, versterkt de sociale cohesie binnen het appartementencomplex en creëert een sense of community.

Pay-Per-Use

Bewoners betalen alleen voor wat ze gebruiken. Dit biedt een flexibele en eerlijke oplossing, zonder onnodige kosten. Liever direct doorrekenen in de huur? Ook dit is mogelijk.

 

Homie Laundry Lounge

Hoe werkt het?

Onze maatwerkoplossing biedt eindeloze mogelijkheden. Graag gaan we met elkaar om tafel om de wensen en behoefte te bespreken om tot een passende oplossing te komen. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met Maurice via: maurice.vangaalen@homiegroup.com

 

Welke stappen doorlopen we?

Inventarisatie
We analyseren uw behoeften en adviseren de beste oplossing voor jouw vastgoed.
Inrichting
Homie Laundry Lounge wordt geïntegreerd in de eigendommen met minimale verstoring en maximale efficiëntie.
Gebruik
Gebruikers genieten van hoogwaardige wasapparatuur en betalen alleen voor gebruik.
Transparant
Transparante afrekeningen afhankelijk van jouw wensen kunnen de Pay-Per-Use kosten worden verrekend met de organisatie, doorberekend in de huur of direct met de bewoner afgerekend worden.

Professionele apparatuur.

Homie biedt professionele duurzame was- en droogapparaten geschikt voor gemeenschappelijk gebruik. De deeleconomie is een begrip wat al eeuwen bestaat. Met moderne technologie kunnen we op een slimme manier en op schaal het delen van bijvoorbeeld wasmachines faciliteren. Middels een QR-code op onze machines kan iedere bewoner of passant eenvoudig een wasje betalen. Bijvoorbeeld via iDeal of met je Homie-account.

Direct contact
professionele apparatuur
Homie Smile
Ontdek hoe de Homie Laundry Lounge kan werken

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Ontdek onze gerealiseerde projecten of contact ons voor meer informatie via: maurice.vangaalen@homiegroup.com

Homie Laundry Lounge

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?