bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Team Homie

Stefan de Jong

Stefan de Jong

Planning & klantenservice

Met mijn enthousiasme zorg ik er elke dag voor dat ik klanten goede te woord sta en een bijdrage lever aan onze 9+ ervaring voor klanten.
Ook draag ik zorg over een efficiënte en duurzame planning, elke dag is daarom ook weer een uitdaging om alles zo goed mogelijk rond te krijgen!

Min Zhang

Min Zhang

Ingenieur

Ik heb de eerste tracker ontwikkeld die onze apparaten slim maakt. Ik voel me vereerd dat onze klanten hierdoor duurzamer kunnen wassen.
Dagelijks houd ik mij bezig met het verwerken van retouren en de controle op de staat van de machines. Ook draag ik zorg voor een goed reparatieproces zodat onze apparaten zo lang mogelijk meegaan.

Michael Huisman

Michael Huisman

Bezorging

Najeeb Amar Samman

Najeeb Amar Samman

Refurbishment

Maurice van Gaalen

Maurice van Gaalen

CEO

Het is mijn taak om Homie’s groei van de afgelopen jaren te continueren. De belangrijkste kernwaarden hierbij zijn: Moeiteloos, Duurzaam en Pay-Per-Use. Samen met onze gebruikers en partners bundelen we krachten voor een duurzame toekomst.

Prof. Dr. Nancy Bocken

Prof. Dr. Nancy Bocken

Onderzoekster & Mede-oprichtster

Als professor in Sustainable Business Management and Practice onderzoek ik hoe industrieën en bedrijven kunnen verduurzamen. Ik heb Homie mede-opgericht omdat ik hiermee zelf een duurzame impact kan creëren in de witgoed-industrie.

Hidde-Jan Lemstra

Hidde-Jan Lemstra

Mede-oprichter

Ik geniet van het leggen van onze finance puzzel. Het is mooi als we een duurzaam bedrijf kunnen runnen én onze klanten een betaalbare oplossing kunnen bieden. Naast Homie ben ik betrokken bij de TU delft. Ik begeleid technische start-ups het hun groei!

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?