bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Vandaag besteld, snel in huis

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een duurzame, betaalbare en betrouwbare droger? Homie biedt een vast abonnement aan dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Een droger huren in Nijmegen, de ideale oplossing

Of je nu een student bent die net in Nijmegen is komen wonen, of een gezin dat een betrouwbare droger nodig heeft voor de dagelijkse was, Homie heeft de oplossing. Met een vast abonnement vanaf €12,99 per maand, zorgen wij ervoor dat je droger binnen één tot vijf werkdagen bij jou thuis in Nijmegen wordt geleverd en geïnstalleerd.

Bekijk drogers
warmtepomp droger zanussi 8kg huren

Waarom zou ik een droger huren in Nijmegen?

In een stad als Nijmegen, waar het leven snel gaat en veranderingen aan de orde van de dag zijn, biedt het huren van een droger flexibiliteit en gemak. Met Homie betaal je een vast bedrag per maand, ongeacht hoe vaak je de droger gebruikt. Dit maakt het huren van een droger een duurzame en kosteneffectieve oplossing.

De voordelen van een droger huren bij Homie

  • Snelle levering binnen één tot vijf werkdagen
  • Flexibel abonnement vanaf 6+ maanden
  • Gratis verhuizing en overdracht
  • Inzicht en controle met de Homie-app
Bestel je droger abbonement

Moeiteloos

Flexibiliteit en gemak met Homie

Of je nu een student bent die tijdelijk in Nijmegen woont, of een gezin dat zich voor langere tijd in de stad heeft gevestigd, Homie biedt een service die met je meebeweegt. Na 6 maanden kun je je droger abonnement maandelijks opzeggen. We verhuizen je droger gratis naar je nieuwe adres of dragen deze kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot. Ga je na twee jaar settelen? Dan kun je in overleg je Homie overnemen.

Hoe werkt het huren van een droger bij Homie?

Online bestellen: Kies het droger abonnement dat bij je past.
Homie levert: We bezorgen en installeren binnen 1 tot 5 werkdagen.
Start: Betaal een vast bedrag per maand, ongeacht het gebruik.
Inzicht in drooggedrag: Leer duurzamer drogen met de Homie-app (zo draag jij jouw steentje bij aan een duurzamer leefklimaat).

Homie: een naam die je kunt vertrouwen

Bij Homie streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een witgoed verhuurservice. We willen een naam zijn die je kunt vertrouwen. Daarom staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden, je te helpen bij het kiezen van het juiste abonnement, en je te ondersteunen bij eventuele problemen. Met Homie kun je rekenen op een betrouwbare service, elke keer weer.

Waarom een droger huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Inzicht en controle met de Homie-app
Super service en reviews!

Homie in de Nijmeegse gemeenschap

Bij Homie zijn we trots op onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap in Nijmegen. Of je nu in het bruisende stadscentrum woont, in een van de rustige buitenwijken, of in de studentenwijk, we zijn er om je te ondersteunen. We begrijpen de unieke behoeften van de Nijmeegse inwoners en streven ernaar om een service te bieden die daar perfect op aansluit.

Ontdek de schoonheid van Nijmegen

Terwijl wij ons bezighouden met je was, kun jij genieten van alles wat Nijmegen te bieden heeft. Of je nu een wandeling maakt langs de Waal, de historische gebouwen in het stadscentrum bewondert, of geniet van een van de vele festivals die Nijmegen rijk is, je kunt erop vertrouwen dat je was in goede handen is bij Homie.

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste abonnement? Of heb je vragen over hoe het huren van een droger bij Homie werkt? Neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij Homie maken we het huren van een droger in Nijmegen eenvoudig, betaalbaar en duurzaam. Word vandaag nog lid van de Homie-familie en ervaar het gemak van een droger huren zonder gedoe.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw droger abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in drooggedrag

Leer duurzamer drogen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?