bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Als je in Rotterdam woont en op zoek bent naar een handige en duurzame oplossing voor je wasbehoeften, dan is Homie de perfecte keuze. Homie biedt een unieke service waarbij je huishoudelijke apparaten zoals drogers kunt huren in plaats van ze te kopen.

Waarom kiezen voor Homie?

Homie maakt het mogelijk om te betalen voor het gebruik van de apparaten, niet voor het bezit ervan. Dit betekent dat je geen grote investeringen hoeft te doen of zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties. Homie neemt deze zorgen uit handen en biedt een full-service inclusief levering, aansluiting en reparaties.

Bekijk drogers
warmtepomp droger zanussi 8kg huren

Flexibiliteit voor iedereen

Of je nu alleenstaand, samenwonend, student, gepensioneerd bent of misschien wel een groot gezin hebt. Homie houdt rekening met verschillende gebruikers en hun behoeften. Je hebt een vrije keuze in producten en looptijd van het abonnement. Als je verhuist, verhuist Homie gratis met je mee of draagt het apparaat kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot.

Hoe duurzaam is Homie?

Homie is niet alleen moeiteloos en flexibel, maar ook duurzaam. Het bedrijf is ontstaan uit wetenschappelijk onderzoek naar duurzame businessmodellen en streeft ernaar om duurzaam wasgedrag te stimuleren en belonen. Homie gebruikers hebben inzicht in hun wasgedrag en zijn zich daarom meer bewust van hun wasgedrag. Ze besparen tot wel zo’n 25% op hun water- en energieverbruik.

Bestel je droger abbonement

Hoe kan ik een droger huren bij Homie?

Het proces is eenvoudig. Je bestelt je product en abonnement online, Homie levert het apparaat binnen 1 tot 5 werkdagen en sluit alles kosteloos aan. Je kunt dan beginnen met het gebruik van je nieuwe droger.

Rotterdam: Een stad van innovatie en duurzaamheid

Rotterdam, bekend om zijn futuristische skyline en innovatieve geest, is de perfecte stad voor een vooruitstrevend bedrijf als Homie. De stad is een broedplaats voor duurzame initiatieven en technologische vooruitgang, waardoor het een ideale omgeving is voor Homie’s unieke verhuur service.

Homie en de Rotterdamse levensstijl

Het leven in Rotterdam is dynamisch en divers. Van de bruisende markten en culturele festivals tot de rustige parken en historische wijken, er is altijd iets te doen. Met Homie’s flexibele abonnementen kun je genieten van alles wat de stad te bieden heeft, zonder je zorgen te maken over je huishoudelijke taken.

Waarom een droger huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Inzicht en controle met de Homie-app
Super service en reviews!

Homie: Een perfecte match voor de Rotterdamse student

Ook voor studenten in Rotterdam – een stad met een van de grootste en meest diverse studentenpopulaties in Nederland – is Homie de ideale match. Met de flexibele en kosteneffectieve oplossingen van Homie kunnen studenten zich concentreren op hun studie en sociale leven, terwijl ze bijdragen aan een duurzamere toekomst. Wie wil dat nou niet?

Heb je meer advies nodig?

Als je meer advies nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met Homie. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste product en abonnement voor jouw behoeften.

Kortom, als je in Rotterdam woont en op zoek bent naar een flexibele, duurzame en zorgeloze oplossing voor je wasbehoeften, dan is een droger huren bij Homie de ideale keuze.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw droger abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 3 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in drooggedrag

Leer duurzamer drogen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?