bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob
news-blob news-blob news-blob

Homie streeft naar een schonere wereld

11 oktober 2022

Duurzaamheid is tegenwoordig een containerbegrip, maar bij Homie zit het in ons DNA. Homie is ontstaan uit wetenschappelijk onderzoek naar duurzame businessmodellen. De levering van een duurzaam apparaat is slechts het begin van onze impact. Onze gebruikte machines zijn volledig refurbished en voorzien van nieuwe, originele onderdelen. Het refurbishen wordt o.a. gedaan door Najeeb Hij maakt de machines weer zo goed als nieuw.
 
Najeeb is opgegroeid in Syrië en komt uit een echt ondernemersgezin. In de buurt van Idlib had zijn vader een eigen winkel waar hij wasmachines verkocht en repareerde. 

Als klein kind was Najeeb al in de winkel te vinden en leerde hij machines repareren. Het repareren en refurbishen van machines is hem met de paplepel ingegeven. 

Na zijn studie is hij volledig bij zijn vader gaan werken en heeft uiteindelijk de winkel overgenomen. Door de moeilijke situatie in Syrië heeft Najeeb het land samen met zijn vrouw en 4 kinderen moeten verlaten. Via bemiddeling met de gemeente Woerden is Najeeb in contact gekomen met Homie. Najeeb zocht werk en wij hadden iemand nodig die onze machines schoonmaakt en repareert. Een mooie match dus! Mede door zijn opgedane kennis in Syrië zorgt Najeeb ervoor dat onze gebruikte machines weer zo goed als nieuw zijn.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?