bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob
news-blob news-blob news-blob

Homie x Marcel’s Green Soap: Samen duurzaam wassen

12 mei 2022

Homie stelt wasmachines en andere huishoudelijke apparaten ter beschikking in abonnementsvorm. Je betaalt voor gebruik, niet voor bezit. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor het apparaat en doen ons best deze zo lang mogelijk in leven te houden. Daarnaast stimuleren we onze gebruikers om zuiniger te wassen met ons ‘Betalen per gebruik’ concept. Prijzen variëren op basis van wastemperatuur.

Een zuinig wasprogramma is nog duurzamer met het gebruik van een natuurlijk (vaat)wasmiddel. We zijn daarom enthousiast om te delen dat we een samenwerking zijn gestart met Marcel’s Green Soap! We combineren de bewuste keuze voor een duurzaam wasprogramma met het gebruik van een ecologisch wasmiddel. Win-win! Vanaf heden zijn de producten van Marcel’s green soap te bestellen in combinatie met onze Homie-abonnementen. We vertellen je graag meer over de producten!

Groene feitjes over Marcel’s Green Soap:

 • Ingrediënten zijn minstens 97% biologisch afbreekbaar
 • Verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic
 • Palmolievrij
 • 100% vegan

Direct starten met wassen – Wasmiddel Vanille & Katoen (1L)

De ecologische wasmiddelen van Marcel’s Green Soap zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten die voor minstens 97% biologisch afbreekbaar zijn. Het is daarnaast het eerste palmolie-vrije vloeibare wasmiddel dat in Nederland geïntroduceerd is. Het wasmiddel komt daarnaast in een fles van 100% gerecycled plastic. Dit alles met de zeer fijne geur van vanille en katoen. Wist je dat deze geurcombinatie een rustgevende werking heeft? Zo kun je tijdens de huishoudelijke taken tegelijkertijd tot rust komen. Met een fles kun je zo’n 19 wasjes draaien. Bestel een fles bij je abonnement om meteen duurzaam te kunnen wassen. Wil je voor langere tijd geen omkijken hebben naar wasmiddel? Dan zit jij met het halfjaar-pakket helemaal goed. Liever helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor het Wasmiddel Vanille & Katoen (6L) halfjaar-pakket.

Verkwikkende vaat – Alles-in-een Vaatwastabletten (24st)

De alles-in-een vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap hebben een frisse limoen en grapefruit geur. De vaatwastabletten bevatten veel natuurlijke ingrediënten en zijn 100% vegan. Ze zijn zijn verpakt in een oplosbare folie gemaakt van maïszetmeel die direct biologisch afbreekbaar is. De verpakking bevat 24 vaatwastabletten, genoeg voor één á twee maanden.

Frisse nieuwe woning-Verhuispakket (8st)

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning? We snappen als geen ander hoeveel hierbij komt kijken. Met een Homie-abonnement helpen we je graag een handje op weg. Bij afsluiting een nieuw abonnement bezorgen we Homie meteen naar je nieuwe woning. Ook bij een lopend abonnement verhuizen wij je Homie gratis naar je nieuwe woonadres. Met het Marcel’s Verhuispakket maak jij je nieuwe huis in no-time helemaal spik-en-span. Het verhuispakket bevat maar liefst acht producten, waaronder diverse ecologische schoonmaakproducten, maar ook een fles wasmiddel! Het verhuispakket bevat:

 • Allesreiniger spray Sandelhout & Kardemom 500ml
 • Afwasmiddel Radijs & Bergamot 500ml
 • Wasmiddel Vanille & Katoen 1L
 • Toiletreiniger Patchouli & Cranberry 750ml
 • Allesreiniger Sinaasappel & Jasmijn 750ml
 • Hygiënische hand doekjes Vanille & Kersenbloesem (15 stuks)
 • Hygiënische schoonmaakdoekjes Patchouli & Cranberry (60 stuks)
 • Handzeep Lavendel & Rozemarijn 500ml

Je vindt de producten van Marcel’s Green Soap onder ‘extra’s’ op de productpagina’s. Ga naar onze shop.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?