bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Ben je op zoek naar een koelkast, maar wil je niet vastzitten aan hoge aanschafkosten? Het huren van deze duurzame Homie is dan echt iets voor jou. Bij Homie leveren we energiezuinige apparaten die langer meegaan, en bieden voordelige abonnementen. Draag je een steentje bij aan de volledig circulaire economie met Homie? Check dan onze te huren koelkasten.

Duurzaam koelen met Homie

Homie biedt flexibele huuropties aan van 6+ maanden, 3+ jaar en 5+ jaar, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt. Zo kun je kiezen voor een tafelmodel koelkast met vriesvak, een ruime koel-vriescombinatie of een tafelmodel vriezer; voor elk huishouden een geschikte optie. 

Homie koel-vriescombinatie huren

Al vanaf 15,99 huur je bij Homie een ruime koel-vriescombinatie met een inhoud van maar liefst 292 liter, met ingebouwde LED-verlichting. Deze koelkast is ruim en overzichtelijk, gemakkelijk voor gezinnen om hun weekboodschappen in te bewaren. De diverse plateaus zijn flexibel in te delen, naar jouw eigen wens. De koelkast past de temperatuur automatisch aan op het openen en sluiten van de deur, wat goed is voor het behoud van etenswaren en energiebesparing. 

Homie tafelmodel koelkast huren

De compacte tafelmodel koelkast van Homie is ideaal voor een klein huishouden of voor in een studentenkamer! Het product is handig ingedeeld met verschillende plateaus, een groentelade en een vriesvak. De temperatuur is eenvoudig te regelen via een draaiknop. De koelkast beschikt over een totale inhoud van 113 liter, waarvan 97 liter voor koelen en 16 liter voor vriezen. Al vanaf 9,99 euro per maand huur je deze handige koelkast van Homie.

Homie tafelmodel vriezer huren

De tafelmodel vriezer van Homie is ideaal voor wie extra vriesruimte nodig heeft. Met drie ruime lades met een totale inhoud van 103 liter kun je gemakkelijk een voorraad boodschappen bewaren. De snelvriesfunctie brengt je boodschappen snel op de juiste temperatuur. Je kunt het tafelmodel vriezer in je keuken, schuur of garage plaatsen, zolang de omgevingstemperatuur minimaal 10°C is.

Waarom een koelkast van Homie?

Er zijn diverse redenen waarom je ervoor kiest om een koelkast en/of vriezer te huren bij Homie. Zo hoef je namelijk zelf geen koelkast aan te schaffen, en plaatsen onze experts de koelkast vlot in jouw gewenste ruimte. Bovendien draag jij als gebruiker ook bij aan een volledig circulaire duurzame economie, de klimaatdoelstelling van de overheid voor 2050. Jij helpt samen met je nieuwe duurzame maatje om het elektronisch afval te verminderen, voor een schonere wereld waarbij huishoudapparatuur hergebruikt wordt.

Onze service

Een ander voordeel van het huren van een koelkast bij Homie, is de service die we leveren. We zullen via de meest duurzame route de koelkast bezorgen en aansluiten bij jou thuis, zelfs als je niet op de eerste verdieping woont. De levertijd zal tussen de 1 tot 5 dagen zijn, binnen de randstad vaak 1 tot 3 dagen. Ook nemen wij gratis en voor niet het oude apparaat voor je mee. Deze recyclen we namelijk via onze partner Wecycle. In het bestelproces kun je aangeven dat je een oud apparaat hebt, zo kunnen onze bezorgers er rekening mee houden! Bekijk voor meer vragen over onze service en het bestelproces vooral even onze FAQ-pagina, waar we je verder kunnen helpen! 

Ook als student huur jij een Homie

Al vanaf 9,99 euro per maand huur jij als student een koelkast of vriezer van Homie. Als je op kamers gaat wonen wanneer je gaat studeren, is het enorm handig om een eigen koelkast in bezit te hebben. Ook verhuist Homie gewoon met je mee! Wij verplaatsen jouw geleasde koelkast naar je nieuwe adres, zodat je ook niet zit met de zorg om deze achter te laten. Wil je je Homie koelkast toch overdragen aan iemand anders? Dat kan! Het overdragen van de koelkast aan een nieuwe bewoner of huisgenoot kan altijd en is gratis mogelijk.

Bestel jouw Homie koelkast vandaag nog!

Homie biedt energiezuinige en duurzame koelkasten, inclusief vriescombinaties aan. Homie maakt het gebruik van een koelkast mogelijk voor iedereen; zo hoef je namelijk zelf geen koelkast aan te schaffen, waar je al snel meer dan 500 euro aan kwijt bent. We leveren jouw Homie, sluiten deze aan en nemen je oude apparaat mee, zodat jij je boodschappen direct kunt koelen. Homie is de oplossing voor starters, studenten, expats – simpelweg voor iedereen die flexibel wil zijn in zijn of haar eigen leefomgeving. Neem ook een kijkje bij onze andere Homies! Ben jij de volgende trotse eigenaar van een duurzaam vriendje? Bestel dan snel jouw Homie koelkast.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?