bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Bij Homie lease je een koelkast voor een vast bedrag per maand. Blijf flexibel met een 6+ maanden abonnement, of kies voor een 3+ of 5+ jaar abonnement tegen een voordelige maandprijs. Benieuwd naar hoe het werkt en wat de voordelen zijn? Lees dan vooral verder.

Hoe werkt het koelkast abonnement van Homie?

Voor onze koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties betaal je een vast bedrag per maand. Zo kun je kiezen voor een 6+ maanden abonnement, of een 3+ jaar abonnement. Er zijn verschillende opties waarvoor je kan kiezen, bij het duurzaam koelen en vriezen met Homie; een koel-vriescombinatie, een vrijstaande koelkast of een vrijstaande vriezer!

Tafelmodel koelkast leasen

De vrijstaande koelkast van Homie heeft ruimte voor boodschappen voor een klein huishouden van één of twee personen. Het product is ideaal voor expats en studenten. De koelkast is compact en handig ingedeeld met diverse plateaus, een groentelade en een vriesvak. De temperatuur is eenvoudig te sturen middels een draaiknop. Alle kenmerken van de koelkast op een rijtje:

 • Compacte tafelmodel koelkast met vriesvak;
 • Totale inhoud van 113L (koelen 97L, vriezen 16L);
 • Drie deurvakken, twee plateaus, één groentelade.

Koel-vriescombinatie leasen

De RVS koel-vriescombinatie van Homie is met 292 liter inhoud en ingebouwde LED-verlichting ruim en overzichtelijk. Hier kun je als gezin gemakkelijk de wekelijkse boodschappen in bewaren, er is genoeg ruimte om de voorraad te koelen en vriezen! De plateaus zijn flexibel in te delen en de koelkast past de temperatuur automatisch aan op het openen en sluiten van de deur. Optimaal voor energiebesparing dus. LowFrost vries technologie voorkomt ijsvorming grotendeels, waardoor ontdooien slechts twee keer per jaar nodig is. 

 • 292L inhoud (207L koel, 85L vries)
 • Anti-ijsvorming, minder ontdooien
 • Cold Sense: Automatische temperatuurregeling

Tafelmodel vriezer leasen

De tafelmodel vrieskast is ideaal voor degene die extra vriesruimte wenst. Met drie ruime lades met een totale inhoud van 103 liter bewaar je met gemak een voorraad boodschappen. De snelvriesfunctie brengt je boodschappen snel op de juiste temperatuur. Je plaatst het tafelmodel vriezer in je open (bij)keuken, schuur of garage, met een minimum omgevingstemperatuur van 10°C. 

 • Inhoud 103L
 • Met uitneembare en aanpasbare planken
 • 3 laden met ruimte voor pizza’s en taarten
 • Less frost technologie: minder ontdooien

Duurzaam koelen met Homie

Kies jij voor een duurzaam abonnement van Homie? Dan zet je een stap in de goede richting. Er zijn verschillende redenen waarom je kiest voor een duurzaam koelen en vriezen abonnement van Homie. Zo hoef je zelf geen koelkast en/of vriezer aan te schaffen, en plaatsen onze experts de apparatuur in jouw keuken. Zodra de koelkast is aangesloten, kun jij je producten direct koelen. 

We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet, als je kiest voor het leasen van een koelkast bij Homie:

 • Jij draagt een steentje bij aan een volledig circulaire duurzame economie;
 • Jij helpt het elektronische afval te verminderen;
 • Wij installeren jouw koelkast en nemen je oude apparaat gratis voor je mee.

Student? Huur een koelkast!

Al vanaf 9,99 euro per maand lease jij als student een koelkast van Homie. Als je op kamers gaat wonen wanneer je gaat studeren, is het enorm handig om een eigen koelkast te hebben. Ook verhuist Homie gewoon met je mee! Wij verplaatsen jouw geleasde koelkast naar je nieuwe adres, zodat je ook niet zit met de zorg om deze achter te laten. Wil je je Homie koelkast toch overdragen aan iemand anders? Dat kan! Het overdragen van de koelkast aan een nieuwe bewoner of huisgenoot kan altijd en is gratis mogelijk. Woon je samen met andere studenten in een studentenhuis, dan kunnen jullie ook kiezen voor het gezamenlijk gebruik van de koel-vriescombinatie van Homie, met wat meer ruimte! Dit maakt het uiteraard nog voordeliger om een koelkast te huren.

Service van Homie

Homie is jouw maatje, dat zal tijdens het gebruik van de koelkast ook zo blijven. Onze experts staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Heb je vragen over het leasen van een koelkast? Check onze FAQ-pagina, hier beantwoorden wij je vragen over onze service en producten. 

Lease jouw Homie koelkast nu!

Wordt Homie jouw nieuwe maatje? Lease nu een koelkast van Homie, waarmee je een stap zet in de duurzame richting. Enthousiast geworden over het concept? Neem een kijkje naar al onze Homies. Bestel vandaag nog jouw Homie koelkast, en profiteer zo snel mogelijk van onze voordelen. 

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?