bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob
news-blob news-blob news-blob

“Schone was voor iedereen”

19 november 2021

Homie start samenwerking met Stichting Ontmoeting.

Homie ken je van de huishoudelijke apparatuur die we ter beschikking stellen en waarbij betaalt wordt voor het gebruik in plaats van het bezit. Met ons Pay-Per-Use concept in wassen en drogen stimuleren we energiezuinig wasgedrag om zo de impact op het milieu te verkleinen.

Duurzaamheid gaat in onze optiek ook over hoe we met elkaar omgaan in deze samenleving. Bij Homie denken we hier iedere dag over na en proberen we met onze dienstverlening en producten een steentje bij te dragen.

In juli 2021 zijn we een samenwerking aangegaan met Stichting Ontmoeting. Stichting Ontmoeting is een van oorsprong Rotterdamse organisatie, welke actief is in de begeleiding van minder bedeelden. Iedere dag weer ondersteunen vrijwilligers en medewerkers mensen die zijn ‘vastgelopen’. Stichting Ontmoeting helpt deze mensen om relaties aan te gaan en perspectief te bieden.

Stichting Ontmoeting biedt hulp vanuit diverse plaatsen in heel Nederland. Zo ook in regio Woerden, waar Homie’s hoofdkantoor gevestigd is. Inmiddels heeft Homie een aantal apparaten gedoneerd aan cliënten die deze maar al te goed kunnen gebruiken. Homie ondersteunt het initiatief van Stichting Ontmoeting en zal in de toekomst nog diverse wasmachines doneren. Dit omdat we vinden dat iedereen recht heeft op schone was.

“Als alleenstaande ouder van vier kinderen wil ik jullie langs deze weg van harte bedanken voor de wasmachine en de vaatwasser. Tijdens de lange reis in een de donkere tunnel hebben jullie ons ook wat licht bezorgd….Jullie doen iets voor de medemens om het leven enigszins te vergemakkelijken en ik kan niet in woorden uitdrukken wat voor vreugde dit voor ons met zich mee brengt. Veel liefs van een blije moeder uit Woerden❤️” – een cliënt over haar gekregen Homie-apparaten.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?