bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob
news-blob news-blob news-blob

Stichting BOG kiest voor Homie Pay-Per-Use

5 juli 2021

Pay-Per-Use
Woningen worden steeds kleiner door een groeiend woningtekort en de ambitie voor verduurzaming. Voor complexen en gebouwen faciliteert Homie Shared Use witgoed voor gemeenschappelijke ruimtes. Een full-service concept waarbij wij de situatie inventariseren, de ruimte inrichten en vervolgens afrekenen met de bewoners op Pay-Per-Use basis. Hiermee ontzorgt Homie eigenaren én bewoners. Daarnaast dragen we bij aan verduurzaming. Het delen van Homie-apparaten is beter voor het milieu en middels Pay-Per-Use beïnvloeden we duurzaam consumptiegedrag.

Stichting BOG
In maart 2021 heeft Homie stichting BOG mogen verwelkomen als nieuwe opdrachtgever. Silvia Heyl, directeur van stichting BOG, zocht een duurzame oplossing voor het aanbieden van een was- en droogservice voor een van de complexen. Een kant-en-klare oplossing met een duurzame insteek waren de voornaamste wensen. De installatie moest Turn-Key worden opgeleverd en voor de bewoners diende het gebruik van de machines simpel zijn. “Dit voorkomt vragen en ontzorgt ons. Een groot bijkomend voordeel is dat er vanuit onze kant geen investering in machines nodig was,” aldus Silvia.

Complex Baggeroord: tien jongerenwoningen
Op 17 maart 2021 is complex Baggeroord opgeleverd. Aannemer Van Wijnen transformeerde de voormalige pakhuizen naar tien moderne jongerenwoningen. Duurzaamheid is tijdens de planvorming aan belangrijke drijfveer geweest. Inmiddels zijn ook de wasmachines en drogers door Homie geïnstalleerd voor gemeenschappelijk gebruik. Vervolgens zijn de bewoners geïnstrueerd over de werking van de machines. Iedere bewoner heeft de Homie-app gedownload en op zijn of haar mobiele telefoon geïnstalleerd. Middels deze app en de handige QR-code op de machine kan de bewoner de machine activeren en de was betalen. De bewoner betaalt dus alleen voor het wassen en niet voor het bezit van deze machine.

Wil je meer informatie lezen over onze zakelijke Pay-Per-Use en Shared Use oplossingen voor gebouwen en complexen? Bekijk onze zakelijke pagina.

Wooncomplext Baggeroord van stichting BOG
Wooncomplex ‘Baggeroord’ in Zutphen

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?