bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Ben je een expat of student en ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Of ben je gewoon op zoek naar een flexibele oplossing voor je huur- of koopwoning? Huur dan een wasmachine al vanaf €9,99 per maand bij Homie. Binnen één tot vijf werkdagen leveren wij onze wasmachines en sluiten wij de wasmachine voor je aan. Bij Homie ben je aan het juiste adres voor het huren van een wasmachine en we helpen je graag op weg, zodat we samen werken aan een duurzame, groene toekomst.

Wat voor soort wasmachines kun je bij ons huren?

Bij Homie kun je terecht voor verschillende soorten wasmachines. Zo hebben we standaard wasmachines die geschikt zijn voor starters en studenten, maar ook premium wasmachines met een grotere trommel voor als je de wasmachine veel gebruikt. Een standaard wasmachine huur je al vanaf €9,99 per maand en de premium wasmachine van 8 kg start vanaf €15,99 per maand. Wil je nog meer was in één keer draaien? Kies dan voor de premium wasmachine van 9kg voor €16,99 per maand of voor een wasdroogcombinatie vanaf €19,99 per maand.

Waarom kiezen voor een wasmachine huren bij Homie?

Homie is er voor jou en beweegt met jou mee. De Nederlandse woningmarkt wordt steeds krapper. Woningen zijn schaars, prijzen stijgen en we blijven korter op één plek wonen. We willen flexibel blijven en daarom wordt de behoefte naar producten als een service, in plaats van kopen, alsmaar groter. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in de steeds populair wordende deelscooters.

Simpel, en ook nog eens snel geleverd

Je wasmachine huur je gemakkelijk en snel bij Homie. Bestel je wasmachine abonnement en we leveren je wasmachine binnen één tot vijf werkdagen gratis en sluiten deze direct voor je aan. Zo kun je direct beginnen met wassen en hoef je niet te wachten op de aansluiting. Bij Homie regelen we het allemaal voor je.

Wij verhuizen jouw Homie gratis met je mee

Besluit je tijdens het gebruik van de Homie machine te verhuizen? Dan verhuizen we de machine gratis met je mee naar je nieuwe adres, of dragen hem kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot. Ga je na twee jaar settelen? Dan kun je in overleg de Homie overnemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de wasmachines zo lang mogelijk in omloop blijven en dat jij geen kosten betaalt voor het ophalen van de wasmachine, als je hem niet meer gebruikt.

De benodigde aansluitingen

De waterkraan moet schroefdraad hebben zodat we de aanvoerslang erop kunnen bevestigen. De wateraanvoerslang heeft een diameter van 30mm. De afvoer moet er ongeveer zo uitzien als op de afbeelding onder deze alinea. De afvoerpijp moet een minimale binnenste diameter hebben van 34mm en binnen 1 meter van de wasmachine zijn. Zie de afbeeldingen hieronder. Nog een vraag hierover? Neem dan zeker even contact met ons op en stuur een foto mee, zodat we even kunnen kijken.

Hoe bestel ik een Homie?

Je kunt gemakkelijk op onze website je Homie bestellen, ga hiervoor naar onze shop. Zo kom je vanzelf op onze orderpagina, waar je een bestelling kunt plaatsen voor een van onze machines. Je doorloopt dan de volgende 3 stappen:

  1. Productkeuze. Selecteer één of meerdere apparaten die je wil bestellen.
  2. Inloggen of account aanmaken. Hier vragen we om je contactgegevens zodat we weten waar we je apparaat moeten leveren en hoe we je kunnen bereiken. Je maakt een account aan bij onze betalingsprovider KUARIO.
  3. Bevestiging en betaling.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een orderbevestiging en je contract. We nemen we binnen één werkdag contact met je op met de leverdatum- en tijd. Bekijk ook onze FAQ-pagina om alle vragen en antwoorden te zien, omtrent onze producten en diensten.

Huur jouw wasmachine voordelig bij Homie

Wil je bijdragen aan circulariteit en tegelijkertijd genieten van de beste wasmachines op de markt? Huur dan een wasmachine bij Homie. Bij Homie vinden we het belangrijk om een duurzame bijdrage te leveren aan onze omgeving en dat doen we op verschillende manieren. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat onze energiezuinige machines langer meegaan door ze secuur te refurbishen en opnieuw in te zetten. Bovendien stimuleren we fabrikanten om machines te maken die zuiniger, duurzamer en makkelijker te repareren zijn. Alles om bij te dragen aan een volledig circulaire economie in 2050.

Met ons model stimuleren we gebruikers om zuiniger te wassen en zo’n 25% minder energie en water te verbruiken. En door onze apparaten gemeenschappelijk te gebruiken, verminderen we de productie van nieuwe apparaten. Bovendien doneren we Homies met een nog beperkte levensduur aan maatschappelijke instanties en recyclen we oude apparaten om elektronisch afval te verminderen. Draag jij ook bij aan een schoner en beter leefklimaat? Huur dan nu een wasmachine bij Homie.

Homie levert wasmachines in heel Nederland

Naast dat we al flinke naamsbekendheid hebben gerealiseerd in de grote steden als,

Amsterdam

Den Haag

Eindhoven

Groningen

Leeuwarden

Maastricht

Nijmegen

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Leveren we ook wasmachines in de rest van Nederland. Ben jij nu ook benieuwd na het lezen van dit artikel? Kijk dan in onze online winkel en huur nu je eigen Homie wasmachine!

Homie wasmachine huren hoofd pagina.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?