bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Wasmachine huren in Eindhoven? Vlot geregeld, snel in huis

Is je wasmachine plotseling stuk gegaan en heb je dringend een nieuwe nodig? Of zoek je een praktische en flexibele oplossing voor je woning in Eindhoven? Je kunt al een wasmachine huren vanaf €9,99 per maand bij Homie. Levering en aansluiting binnen een tot drie werkdagen in Eindhoven, volledig gratis.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Wasmachines, drogers en wasdroogcombinaties beschikbaar bij Homie

Wij bieden verschillende opties die aansluiten bij de behoeften van verschillende gebruikers. Van een standaard wasmachine ideaal voor starters en studenten, tot een premium wasmachine met een grotere trommel voor intensiever gebruik.

Standaard wasmachine – vanaf €9,99 per maand, energielabel B
Premium wasmachine 7kg – vanaf €9,99 per maand, energielabel A
Premium wasmachine 9kg – vanaf €14,99 per maand, energielabel A
Was-droogcombinatie –  vanaf €15,99 per maand, energielabel B

Bestel je wasmachine abonnement

Wasmachine huur-, lease-abonnement in Eindhoven

Er zijn verschillende benamingen voor het huren of leasen van een wasmachine. Bij Homie pakken we het anders aan dan bij het traditioneel leasen of huren van een wasmachine. Wij streven ernaar het wassen betaalbaar en duurzaam te maken en passen ons aan jouw behoeften aan. Met onze Homie-app en -account (optioneel) bieden we je inzicht in je gebruik. Bekijk ook onze video en ontdek de voordelen van Homie.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

  • Gratis levering binnen één tot drie werkdagen
  • Abonnement vanaf 6+ maanden
  • Gratis verhuizen en overdragen
  • Gratis levering, aansluiting en vervanging
  • Inzicht en controle met de Homie-app
  • Helemaal zorgeloos wassen

Wij passen ons aan

De Nederlandse woningmarkt wordt alsmaar krapper. Het aantal beschikbare woningen neemt af, de prijzen nemen toe en we verhuizen steeds vaker. We willen flexibel blijven en daarom neemt de vraag naar producten als een service toe. Homie is er voor jou en past zich aan jouw levensstijl aan. Of je nu een wasmachine voor studenten in Eindhoven zoekt zonder zorgen over onderhoud, een starter bent in een huurwoning of altijd flexibel wilt blijven. Na 6 maanden kun je je wasmachine abonnement maandelijks opzeggen. We verhuizen je wasmachine gratis naar je nieuwe adres of dragen hem kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot. Ben je na twee jaar klaar om te settelen? Dan kun je in overleg je Homie overnemen.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot drie werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Zo werkt het

Het Homie-model is ontworpen voor jouw gemak en flexibiliteit. Bij Homie betaal je voor wat je gebruikt, terwijl Homie zorgt voor alles wat je nodig hebt om een wasmachine zorgeloos te gebruiken. Het proces is eenvoudig: Homie levert het apparaat aan jou, en jij betaalt maandelijks een vast bedrag. 

Onverwachte defecten of verhuizingen 

Geen zorgen meer over onverwachte defecten of verhuizingen. Homie biedt gratis reparaties, neemt de logistiek van de verhuizing voor zijn rekening en zorgt zelfs voor de recycling van je oude apparatuur. Het is een totaaloplossing die je tijd, geld en stress bespaart.

Wat past bij jouw levensstijl? 

Homie biedt een abonnement aan, waardoor je de flexibiliteit hebt om te kiezen wat het beste bij jouw levensstijl past. Met het vaste abonnement krijg je onbeperkt gebruik van de wasmachine voor een vast bedrag per maand. Dit abonnement is beschikbaar voor 6+ maanden, 3+ jaar of 5+ jaar en geeft je toegang tot alle Homie-apparaten. Met dit abonnement moedigt Homie energiezuinig wasgedrag aan door voordeliger tarieven te hanteren voor energie-efficiënte wasprogramma’s. Met de Homie-app krijg je inzicht in je wasgedrag, zodat je bewuster kunt wassen. Dit is hoe Homie zich onderscheidt in de markt van het huren of leasen van wasmachines. Met dit abonnement krijg je toegang tot speciaal geselecteerde, energiezuinige Homie-wasmachines.

Start vandaag nog

Waar wacht je nog op? Het is tijd om de waservaring in je leven te veranderen. Neem vandaag nog de beslissing om je te ontdoen van de last van het bezit van een wasmachine. Huur een Homie en begin te genieten van de voordelen van ons flexibele abonnement. Je krijgt niet alleen toegang tot een energiezuinige wasmachine, maar je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over onverwachte defecten, onderhoud of verhuizingen. Bovendien krijg je met de Homie-app inzicht in je wasgedrag en help je mee aan een duurzamere toekomst. Wie wil dat nou niet? 

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting

Eenvoudig bestellen en leveren

Bij Homie willen we het wasmachine huren zo eenvoudig mogelijk maken. We bezorgen en installeren jouw Homie tegen een kleine vergoeding in jouw huis, studentenhuis of kantoor. Geen zorgen, we tillen ‘m zelf naar boven, zelfs als het meer dan een verdieping is! Overigens nemen we ook gratis je oude apparaat mee als je hier vanaf wil, en recyclen deze via onze partner Wecycle.

Betaalbare prijzen en transparante kosten

Geld besparen is altijd een pluspunt, vooral als je nog aan het sparen bent voor die langverwachte reis of stedentrip. Bij Homie bieden we concurrerende en betaalbare huurprijzen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een gat in je portemonnee. En het beste is dat al onze kosten transparant zijn. Je weet precies wat je betaalt en er zijn geen verborgen verrassingen. Dus je kunt genieten van je schone was zonder je zorgen te maken over financiële stress.

Probeer het zelf!

Nu je alles weet over onze Homie wasmachine verhuur, is het tijd om het zelf te ervaren! Schaf je eigen Homie aan en geniet van het gemak, de flexibiliteit en de kwaliteit die we bieden. Of je nu student bent en op zoek is naar een tijdelijke oplossing, of een young professional die graag het leven wat makkelijker maakt, wij hebben de perfecte wasmachine voor jou. Kies jouw ideale wasmachine en laat ons de rest regelen. Homie is 

er om jouw wasdag te transformeren van een karwei naar een eitje. Waar wacht je nog op? 

Huur hier een wasmachine
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 3 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?