bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Wil jij genieten van schone kleding zonder gedoe en hoge kosten? Bij Homie begrijpen we dat. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om een wasmachine te huren in Leeuwarden, op een manier die bij jouw behoeften past. Of je nu een starter, student of gewoon iemand bent die flexibiliteit waardeert, met Homie heb je altijd de juiste oplossing binnen handbereik.

Zo werkt het

Ons aanbod is divers en afgestemd op verschillende gebruikers. Voor starters en studenten hebben we een standaard wasmachine die perfect past bij jouw behoeften. Maar als je behoefte hebt aan een grotere trommel en intensiever gebruik, bieden we ook premium wasmachines aan.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Wasmachine verhuur Leeuwarden

Met ons concept en aanbod houden we rekening met verschillende gebruikers. Een standaard wasmachine geschikt voor starters en studenten, een premium wasmachine met grotere trommel voor intensief gebruik.

Bestel je wasmachine

Jij betaalt voor het gebruik, Homie regelt de rest

Bij Homie gaan we verder dan alleen het huren of leasen van een wasmachine. Wij geloven in betaalbaarheid, duurzaamheid en gemak. Daarom gebruiken we uitsluitend hele zuinige wasmachines en apparaten. Op die manier kan jij ook met een gerust hart je wassen draaien. 

Bij Homie bewegen we met jou mee. We begrijpen dat de woningmarkt steeds krapper wordt en dat flexibiliteit steeds belangrijker wordt. Of je nu een student bent die een wasmachine zonder gedoe zoekt, een starter in een huurwoning bent of gewoon altijd flexibel wil blijven, Homie is er voor jou.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Geen zorgen

Bij Homie zijn we jouw vriend die je volledig ontzorgt en met je meebeweegt. Als je apparaat kapot gaat, vervangen we het kosteloos binnen drie werkdagen. Ga je verhuizen? Geen probleem, wij verhuizen je Homie gratis naar je nieuwe woning. En als je je Homie niet meer nodig hebt na de minimale looptijd van je abonnement, halen we het graag voor je op. Wil je nog duurzamer zijn en eventuele ophaalkosten besparen? Dan kun je je apparaat altijd gratis overdragen aan een nieuwe bewoner of huisgenoot. We zetten je abonnement dan kosteloos stop. Als je interesse hebt in het overnemen van een apparaat, neem dan contact met ons op en we regelen het voor je.

Kies voor Homie en ervaar het gemak, de flexibiliteit en de duurzaamheid van het wasmachine huren in Leeuwarden. Bij Homie zorgen we ervoor dat jij altijd kunt genieten van schone kleding, zonder zorgen en tegen een betaalbare prijs. Ontdek vandaag nog de voordelen van Homie en bestel jouw Homie wasmachine online.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?