bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Is je wasmachine onverwacht kapot gegaan en heb je zo snel mogelijk een nieuwe wasmachine nodig? Of ben je misschien op zoek naar een flexibele oplossing voor je gehuurde woning in Maastricht? Overweeg dan een wasmachine te huren vanaf slechts €9,99 per maand bij Homie. Wij streven ernaar om je nieuwe wasmachine binnen één tot vijf werkdagen gratis te leveren en aan te sluiten in Maastricht​​.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Uiteenlopende opties voor Wasmachine Verhuur in Maastricht

Bij Homie begrijpen we dat verschillende gebruikers verschillende behoeften hebben. Daarom bieden wij een breed scala aan wasmachines die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of je nu een starter of student bent en een standaard wasmachine nodig hebt, of een premium wasmachine met een grotere trommel voor intensief gebruik, bij Homie vind je altijd wat je zoekt.

Bestel je wasmachine

Voordelen van een wasmachine huren bij Homie

Het huren van een wasmachine bij Homie heeft veel voordelen. Niet alleen leveren we de wasmachine binnen één tot vijf werkdagen, maar we bieden ook een flexibel abonnement vanaf 6+ maanden. Daarnaast bieden we gratis verhuizen en overdragen van je wasmachine, evenals gratis levering, aansluiting en vervanging. Je hebt ook volledige controle en inzicht in je gebruik met de Homie-app​.

Maastricht en de behoefte aan flexibele oplossingen

Maastricht is, net als vele andere steden in Nederland, een levendige stad vol studenten en professionals die behoefte hebben aan flexibele oplossingen. Het huren van een wasmachine kan een kosteneffectieve en handige optie zijn, vooral voor mensen die vaak verhuizen of hun uitgaven willen minimaliseren. Door te kiezen voor een huurmodel, hoef je je geen zorgen te maken over grote initiële kosten of onderhoud van de apparatuur. Dit maakt het huren van een wasmachine een aantrekkelijke optie voor veel inwoners van Maastricht.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Duurzaamheid en Gemak

Bij Homie streven we niet alleen naar betaalbaarheid, maar ook naar duurzaamheid. Onze machines zijn erg duurzaam, wat helpt om de impact op het milieu te verminderen. Bovendien maken we het onze klanten gemakkelijk door gratis levering en installatie van de wasmachine aan te bieden, evenals een handige app waarmee je jouw verbruik kunt volgen en leren hoe je efficiënter kunt wassen.

Homie beweegt met je mee

De Nederlandse woningmarkt is aan het veranderen. Woningen worden schaarser, prijzen stijgen en mensen verhuizen vaker. Daarom wordt de vraag naar producten als een service, in plaats van de traditionele koop, steeds groter. Of je nu een student bent die op zoek is naar een wasmachine in Maastricht zonder gedoe of zorgen over onderhoud, of iemand die altijd flexibel wil blijven, Homie is er voor jou. Na 6 maanden kun je je wasmachine abonnement maandelijks opzeggen. We verhuizen je wasmachine gratis naar je nieuwe adres of dragen hem kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?