bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor het vervangen van je kapotte wasmachine? Of heb je behoefte aan flexibiliteit in je woning in Nijmegen? Bij Homie huur je een wasmachine voor slechts €9,99 per maand! Met onze snelle en betrouwbare service leveren wij binnen één tot vijf werkdagen gratis jouw wasmachine in Nijmegen, en sluiten deze ook direct voor je aan. Ontdek de mogelijkheden van wasmachine verhuur in Nijmegen en geniet van de voordelen die Homie te bieden heeft.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Een passend aanbod voor iedere gebruiker

Bij Homie begrijpen we dat verschillende gebruikers verschillende behoeften hebben. Daarom bieden wij een breed scala aan wasmachines die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of je nu een starter of student bent en een standaard wasmachine nodig hebt, of een premium wasmachine met een grotere trommel voor intensief gebruik, bij Homie vind je altijd wat je zoekt.

Bestel je wasmachine

Betaalbaar en duurzaam: Ons unieke concept

Bij Homie doen we dingen graag anders dan traditionele verhuur- of leasebedrijven. Wij willen wassen betaalbaar en duurzaam maken en met je meebewegen. Daarom betaal je bij ons per gebruik. Hoe zuiniger het wasprogramma, hoe lager de prijs. Bovendien bieden we via onze optionele Homie-app en -account inzicht in je gebruik, zodat je altijd de controle hebt.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Homie beweegt met jou mee

De woningmarkt in Nederland wordt steeds krapper, waardoor flexibiliteit belangrijker is dan ooit. Bij Homie begrijpen we dat en bewegen we met jou mee. Of je nu een student bent die op zoek is naar een wasmachine in Nijmegen zonder gedoe of zorgen over onderhoud, een starter in een huurwoning of gewoon altijd flexibel wilt blijven, bij Homie ben je aan het juiste adres. Na 6 maanden kun je jouw wasmachine-abonnement maandelijks opzeggen. Bovendien verhuizen wij je wasmachine gratis naar je nieuwe adres of dragen we deze kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot. En als je na twee jaar besluit om te settelen, kun je in overleg je Homie overnemen.

Kies voor de betrouwbare service van Homie en huur vandaag nog jouw wasmachine in Nijmegen. Geniet van gemak, flexibiliteit en betaalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Neem contact met ons op en ontdek wat Homie voor jou kan betekenen.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?