bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Heeft jouw wasmachine het begeven en wil je snel een vervanger in huis hebben? Of misschien zoek je een flexibele oplossing voor jouw huurwoning in Tilburg? Bij ons kun je een wasmachine huren vanaf €9,99 per maand. We leveren en installeren gratis binnen één tot vijf werkdagen in Tilburg​​.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Wasmachine verhuur Tilburg

We bieden een assortiment dat rekening houdt met verschillende gebruikers. Of je nu een starter of student bent die een standaard wasmachine nodig heeft, of een gezin dat een premium wasmachine met een grotere trommel voor intensief gebruik wenst, we hebben het allemaal​​.

Bestel je wasmachine

Wasmachine huren in Tilburg met Homie

Homie is een huurservice voor wasmachines, waarbij je kunt kiezen voor een vast abonnement of een abonnement op basis van pay-per-use. We bieden een flexibele oplossing voor diegenen die in hun huurwoning in Tilburg een wasmachine nodig hebben, met prijzen vanaf €9,99 per maand. 

Wat zijn de voordelen van het huren van een wasmachine?

Het huren van een wasmachine heeft verschillende voordelen:

  • Geen Grote Voorafgaande Kosten: Het kopen van een nieuwe wasmachine kan een aanzienlijke financiële last zijn. Door te huren, kun je deze kosten vermijden en in plaats daarvan een betaalbaar maandelijks bedrag betalen.
  • Onderhoud en Reparaties Inbegrepen: Als je een wasmachine huurt, zijn de kosten van onderhoud en reparaties meestal inbegrepen in de huurprijs. Dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over extra uitgaven als er iets misgaat.
  • Vervanging van Apparaten: Als jouw gehuurde wasmachine stuk gaat en niet gerepareerd kan worden, zal het verhuurbedrijf deze meestal vervangen. Dit bespaart je de moeite en kosten van het kopen van een nieuwe machine.
  • Flexibiliteit: Verhuurbedrijven bieden vaak flexibele contracten aan. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die in tijdelijke accommodaties wonen of die regelmatig verhuizen.
  • Toegang tot Nieuwe Modellen: Door een wasmachine te huren, kun je vaak toegang krijgen tot de nieuwste modellen en technologieën zonder de volledige kosten te hoeven betalen.
  • Duurzaamheid: Sommige verhuurbedrijven, zoals Homie, promoten duurzamer wasgedrag door klanten aan te moedigen om energiezuinige wasprogramma’s te gebruiken. Ook het ‘betalen per gebruik’-concept kan klanten stimuleren om bewuster te wassen.
  • Geen Zorgen over Afvoer bij Verhuizing: Als je verhuist, zal het verhuurbedrijf de wasmachine komen ophalen. Dit bespaart de moeite van het verhuizen van zware apparaten.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Waarom een wasmachine huren in Tilburg?

Het huren van een wasmachine biedt vele voordelen. Wij leveren binnen één tot drie werkdagen, hebben abonnementen vanaf 6+ maanden, bieden gratis verhuizing en overdracht, gratis levering, aansluiting en vervanging, en geven inzicht en controle met onze app​.

Wij bewegen mee met jou

Met de steeds krappere woningmarkt in Nederland, stijgende prijzen en het kortere verblijf op één plek, groeit de behoefte aan diensten zoals wasmachineverhuur. Of je nu een student in Tilburg bent die een wasmachine zoekt zonder gedoe of zorgen over onderhoud, een starter bent in een huurwoning, of gewoon altijd flexibel wilt blijven, wij zijn er voor je en bewegen met je mee​.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?