bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Het kopen van een wasmachine kan een hele investering zijn, vooral in een stad als Amsterdam waar de levenskosten vaak hoger liggen en ruimte beperkt is. Gelukkig biedt Homie een innovatieve en duurzame oplossing: het leasen van een wasmachine. Maar wat zijn de voordelen hiervan? En hoe werkt het precies?

Financiële flexibiliteit met een vast maandbedrag

In plaats van een groot bedrag in één keer neer te tellen, biedt Homie de mogelijkheid om te betalen voor wat je gebruikt. Met een vast maandtarief krijg je toegang tot een hoogwaardige wasmachine, en dit tarief dekt ook eventuele onderhoudskosten en reparaties. Dit zorgt ervoor dat je niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Je kunt je budget beter beheren en je hebt altijd zicht op je uitgaven.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Altijd een functionerende wasmachine

Een kapotte wasmachine kan voor veel stress zorgen, vooral als de reparatiekosten hoog zijn of als het apparaat vervangen moet worden. Met een Homie wasmachine hoef je je hier echter geen zorgen over te maken. Zij zorgen voor alle reparaties en onderhoud. En mocht het apparaat toch niet meer te herstellen zijn, dan wordt deze zonder problemen vervangen.

Duurzaamheid voorop

De hedendaagse consument is steeds milieubewuster. Homie speelt hierop in door alleen wasmachines met een energielabel A of B aan te bieden. Dit garandeert niet alleen een lager energieverbruik, maar ook een schonere was. Bovendien moedigt Homie het herstel boven vervanging aan, wat een positieve invloed heeft op de ecologische voetafdruk.

Zorgeloze levering en installatie

Je hoeft je geen zorgen te maken over het transport van je nieuwe wasmachine, zelfs niet in de smalle straatjes van Amsterdam. Homie bezorgt de wasmachine binnen vijf werkdagen bij jou thuis en zorgt voor de volledige installatie. En je oude apparaat? Die nemen ze mee om te recyclen.

Bestel je wasmachine abonnement

Flexibiliteit bij verhuizing

Amsterdam is een dynamische stad waar veel mensen komen en gaan. Of je nu naar een andere buurt verhuist of naar een andere stad, Homie verplaatst je wasmachine gratis. En mocht je besluiten je wasmachine in je oude woning achter te laten, dan is dat ook geen probleem. Homie zorgt ervoor dat de nieuwe bewoner of huisgenoot de wasmachine zonder extra kosten kan overnemen.

De Amsterdamse woningmarkt en het gemak van leasen

Amsterdam, met zijn historische grachtenpanden en compacte woonruimtes, biedt niet altijd de gelegenheid om grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines te kopen en te vervoeren. Het leasen van een wasmachine biedt hierbij uitkomst. Met flexibele leaseopties kun je gemakkelijk een machine krijgen die past bij jouw specifieke woonruimte zonder je zorgen te maken over het transport of de installatie.

Duurzaamheid in de Amsterdamse geest

Amsterdammers zijn er trots op een vooruitstrevende en duurzame stad te zijn. Het leasen van een wasmachine sluit naadloos aan bij deze mindset. In plaats van oudere modellen weg te gooien en bij te dragen aan elektronisch afval, kunnen leasebedrijven, zoals Homie, machines herstellen en kunnen machines opnieuw geleased worden, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd en verspilling wordt verminderd.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Tijdelijk wonen in Amsterdam? Geen probleem!

Veel mensen in Amsterdam zijn expats, studenten of professionals die tijdelijk in de stad verblijven. Voor hen is het kopen van een wasmachine vaak niet praktisch. Leasen is in deze situaties een perfecte oplossing. Het biedt de flexibiliteit om een hoogwaardige wasmachine te gebruiken voor de duur van je verblijf zonder de langetermijnverplichting of het gedoe van verkoop wanneer je besluit te verhuizen.

Verschillende leaseopties? Kies voor Homie

Afhankelijk van je behoeften en je verblijfsduur in Amsterdam kun je kiezen uit verschillende leaseperioden. Of je nu voor een half jaar in de stad bent of voor vijf jaar, Homie heeft een passend aanbod voor je. En gedurende de hele leaseperiode heb je inzicht in je wasgedrag, waardoor je gestimuleerd wordt om duurzamer te wassen. Zit jij er over na te denken om een wasmachine te leasen in Amsterdam? Ontdek dan snel onze wasmachines en ontdek welke machine het beste bij jou past.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?