bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Een wasmachine aanschaffen kan een aanzienlijke investering zijn, zeker in een innovatieve stad als Eindhoven waar technologie en stadsleven samenvloeien. Homie biedt een hedendaags alternatief voor de traditionele koop: het leasen van een wasmachine in Eindhoven. Wat maakt dit zo aantrekkelijk en welke voordelen zijn eraan verbonden?

Duidelijkheid over je uitgaven

Waarom een groot bedrag in één keer betalen als het anders kan? Homie introduceert een model waarbij je enkel betaalt voor wat je werkelijk gebruikt. Met een transparant maandtarief beschik je over een topkwaliteit wasmachine. Bovendien zijn in dit tarief onderhoud en eventuele reparaties inbegrepen, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Betrouwbare was oplossingen op elk moment

Stel je voor: je wasmachine begeeft het net als je een belangrijke afspraak hebt. Geen paniek! Met Homie ben je verzekerd van een goed werkend apparaat. Zij dragen zorg voor alle reparaties en onderhoud. En mocht de wasmachine echt niet meer te redden zijn, dan zorgt Homie voor een snelle vervanging.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Eindhoven denkt groen, net als Homie

Eindhoven staat bekend als een stad die voorop loopt in technologie en duurzaamheid. Homie sluit hier perfect bij aan door enkel wasmachines met een hoog energierendement aan te bieden. Minder energieverbruik en efficiëntere wasbeurten zijn het resultaat. Bovendien staat bij Homie het repareren boven het vervangen centraal, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Geleverd en geïnstalleerd, zonder gedoe

Eindhoven heeft een unieke stedelijke structuur, maar het vervoeren van grote apparaten blijft een uitdaging. Gelukkig bezorgt en installeert Homie je wasmachine professioneel binnen vijf werkdagen. En je oude wasmachine? Die wordt verantwoord gerecycled.

Flexibel bij veranderingen

Of je nu binnen Eindhoven verhuist of misschien naar een andere stad, Homie regelt alles voor je. Je wasmachine wordt zonder kosten verhuisd. En besluit je de wasmachine achter te laten? Dan kan het leasecontract moeiteloos worden overgenomen door de nieuwe bewoner.

Bestel je wasmachine abonnement

Eindhoven: Stad van innovatie

Met de High Tech Campus en de Technische Universiteit is Eindhoven een stad die technologische vooruitgang ademt. Een wasmachine leasen past binnen deze vooruitstrevende visie. Het staat symbool voor efficiëntie en innovatie, net zoals Eindhoven zelf.

Internationale allure, lokale oplossingen

Eindhoven trekt, mede dankzij bedrijven zoals Philips en ASML, veel internationale professionals. Voor deze expats is het leasen van een wasmachine de ideale oplossing. Geen langetermijnverplichtingen en altijd een up-to-date apparaat.

Duurzaam Eindhoven, duurzaam wassen

Met initiatieven als de ‘slimme straat’ zet Eindhoven in op groene en duurzame oplossingen. Het leasen van wasmachines sluit hier perfect bij aan door het bevorderen van hergebruik en het tegengaan van verspilling.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Technologische Innovatie in Je Woonkamer

Eindhoven heeft technologische vooruitgang in zijn DNA. Deze drive voor innovatie stopt niet bij zakelijke ondernemingen; het sijpelt door tot in de huishoudens. Door het leasen van een wasmachine van Homie haal je niet alleen een efficiënt apparaat in huis, maar ook een stukje van die Eindhovense innovatie. Met geavanceerde sensortechnologie en slimme functies past de wasmachine zich aan jouw behoeften aan. Denk aan wasprogramma’s die zich afstemmen op de hoeveelheid en soort kleding of energiebesparende cycli die worden geactiveerd op basis van je gebruikspatroon. Zo combineer je het beste van twee werelden: de technologische vooruitgang van Eindhoven en het dagelijkse gemak in je woonkamer.

Voor iedere Eindhovenaar een passend leaseplan

Of je nu voor korte tijd in Eindhoven verblijft of er al jaren woont, Homie heeft voor iedereen een geschikt aanbod. Tijdens de leaseperiode krijg je inzicht in je wasgedrag, wat je helpt bewuster en duurzamer te wassen. Benieuwd naar het leasen van een wasmachine in Eindhoven? Ontdek dan nu jouw perfecte match bij Homie.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?