bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

De aanschaf van een wasmachine kan een flinke uitgave zijn, zeker in een bruisende stad als Rotterdam waar moderne levensstijlen en stedelijke ruimtes vaak hand in hand gaan. Homie komt met een modern alternatief voor de traditionele aankoop: het leasen van een wasmachine in Rotterdam. Waarom zou je hiervoor kiezen en welke voordelen biedt dit?

Kostenbeheersing met overzichtelijke maandtarieven

In plaats van een fors bedrag in één keer te investeren, biedt Homie een model waarbij je betaalt voor je daadwerkelijke gebruik. Met een duidelijk maandtarief krijg je toegang tot een kwaliteitsvolle wasmachine. Dit tarief dekt ook het onderhoud en eventuele reparaties, zodat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Bekijk wasmachines
Wasmachines drogers en wasdroogcombinaties te huur bij Homie

Altijd een betrouwbare wasmachine

Een defecte wasmachine kan frustratie veroorzaken. Bij onverwachte hoge reparatiekosten of de noodzaak van vervanging kan dit al snel een hoofdpijndossier worden. Echter, met een Homie wasmachine is dit verleden tijd. Homie verzorgt alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. En is de wasmachine niet meer te redden? Dan regelen wij snel vervanging.

Duurzaamheid centraal

De Rotterdammer van vandaag hecht waarde aan een groenere toekomst. Homie ondersteunt dit door uitsluitend energiezuinige wasmachines aan te bieden. Dit betekent minder energieconsumptie en schonere wasbeurten. Homie promoot het principe van repareren boven vervangen, wat een direct positief effect heeft op onze ecologische voetafdruk.

Zonder zorgen geleverd en geïnstalleerd

Het transporteren van zware apparaten door de karakteristieke straten van Rotterdam kan een uitdaging zijn. Maar met Homie hoef je je hier geen zorgen over te maken. Binnen vijf werkdagen wordt je nieuwe wasmachine thuisbezorgd en professioneel geïnstalleerd. En je oude machine dan? Homie zorgt voor een milieuvriendelijke recycling.

Bestel je wasmachine abonnement

Verhuisplannen? Geen Probleem!

Rotterdam, met zijn dynamische karakter, kent een constante stroom van bewoners die verhuizen. Of je nu naar een ander deel van de stad trekt of naar een andere stad in Nederland, Homie staat voor je klaar. Ze verhuizen je wasmachine kosteloos. En mocht je ervoor kiezen je wasmachine achter te laten bij een verhuizing, dan kunnen nieuwe bewoners het leasecontract eenvoudig overnemen.

Moderne stadsarchitectuur en slimme oplossingen

Rotterdam staat bekend om zijn innovatieve en futuristische architectuur. Net zoals de stad zich aanpast aan de moderne tijd, zo doen ook haar bewoners dat. Leasen, in plaats van kopen, past perfect bij de Rotterdamse mindset van het omarmen van nieuwe, efficiënte manieren van leven. Het huren van een wasmachine in deze stad betekent dat je mee gaat met de stroom van vooruitgang en innovatie.

Havenstad met een werelds perspectief

Als één van de grootste havensteden ter wereld, verwelkomt Rotterdam voortdurend nieuwe gezichten en culturen. Voor de vele expats en internationale studenten die de stad kiezen als hun tijdelijke thuis, biedt het leasen van huishoudelijke apparaten zoals wasmachines een eenvoudige en flexibele oplossing zonder langetermijnverplichtingen.

Waarom een wasmachine huren bij Homie?

Binnen één tot vijf werkdagen geleverd
Abonnement vanaf 6+ maanden
Gratis verhuizen en overdragen
Gratis levering, aansluiting en vervanging
Inzicht en controle met de Homie-app

Groen en duurzaam Rotterdam

Rotterdam zet zich in voor groene initiatieven, van stedelijke tuinen tot innovatieve duurzame bouwprojecten. Het leasen van wasmachines draagt bij aan deze groene visie door het bevorderen van hergebruik en het verminderen van verspilling. Het is een manier voor Rotterdammers om actief deel te nemen aan een duurzamere toekomst.

Voor iedereen een perfect leaseplan in Rotterdam

Of je nu een kort verblijf in Rotterdam plant of je hier voor lange tijd hebt genesteld, Homie heeft het juiste leaseplan voor je. Tijdens de leaseperiode krijg je ook inzicht in je wasgedrag, wat je kan motiveren om nog duurzamer te werk te gaan. Overweeg je een wasmachine te leasen in Rotterdam? Ontdek dan snel de opties en vind de wasmachine die het beste bij jou past.

Bekijk video
Homie verzorgt gratis bezorging en aansluiting
Zo werkt Homie

1. Bestel online

Bestel jouw wasmachine abonnement.

2. Homie levert

We bezorgen binnen 1 tot 5 werkdagen en sluiten alles kosteloos aan.

3. Start

En betaal voor gebruik, niet voor bezit.

4. Inzich in wasgedrag

Leer duurzamer wassen met de Homie-app.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?