bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Heb je onlangs problemen ondervonden met je wasmachine of koelkast in Groningen? We kennen allemaal de frustratie die ontstaat wanneer onze vertrouwde apparaten het laten afweten. Maar geen zorgen! Bij Homie begrijpen we jouw behoefte aan een snelle en betrouwbare oplossing voor jouw witgoed problemen. We zijn er om je te helpen de beste keuze te maken – een keuze die niet alleen je apparaten repareert, maar ook zorgt voor gemoedsrust en gemak.

Waarom je oude machine repareren als je een Homie kunt huren?

Het repareren van een oude wasmachine of koelkast kan een tijdrovend en kostbaar proces zijn. Niet alleen moet je een betrouwbare monteur vinden, maar je moet ook rekening houden met de kosten van onderdelen en arbeid. Bovendien biedt het repareren van je oude apparaat geen garantie dat het probleem voorgoed is opgelost.

Wij hebben wel een beter alternatief voor jou: huur een Homie! Onze professionele en ervaren technici zorgen ervoor dat je altijd kunt rekenen op goed functionerende en energiezuinige witgoedapparaten. We bieden verschillende hoogwaardige wasmachines en koelkasten aan die aan al jouw behoeften voldoen. Tegen een vast maandelijks bedrag ben jij verzekerd van een gebruiksvriendelijke, duurzame Homie.

De voordelen van het huren van een Homie

  • Gemak: We maken we het huren van een Homie-apparaat zo eenvoudig mogelijk voor je. Met slechts een paar klikken kun je jouw nieuwe wasmachine of koelkast bestellen en plannen we een handige levering. Tegen een eenmalig bedrag bezorgen en installeren we jouw Homie volledig, zodat je je daar niet meer om hoeft te bekommeren
  • Geen reparatiezorgen: Met Homie hoef je je nooit meer zorgen te maken over reparaties. Onze apparaten worden regelmatig onderhouden en mocht er toch een probleem optreden, dan zorgen wij voor de reparatie. Dit zit bij de huurprijs inbegrepen!
  • Energiezuinigheid: Bij Homie geloven we in duurzaamheid. Daarom zijn al onze apparaten energiezuinig en voldoen ze aan de juiste normen op het gebied van milieuvriendelijkheid. Door een Homie-apparaat te huren bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu.
  • Flexibiliteit: Jouw behoeften kunnen in de loop der tijd veranderen. Met Homie kun je gemakkelijk overstappen naar een ander model of formaat, mocht dat nodig zijn.. Ook mag je je Homie meenemen als je gaat verhuizen! Stel ons minimaal één maand van tevoren op de hoogte van de adreswijziging zodat wij dit in ons systeem kunnen aanpassen, en wij verhuizen kosteloos met je mee.

We nemen jouw oude machine mee!

Bij Homie willen we jouw leven gemakkelijker maken, niet alleen door betrouwbare apparaten te leveren, maar ook door het proces zo probleemloos mogelijk te maken. Daarom nemen we jouw oude machine mee wanneer we jouw nieuwe Homie-apparaat leveren, deze recyclen we namelijk via onze partner Wecycle. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afvoeren van je oude apparaten of extra kosten hiervoor. Wij regelen het allemaal!

Kies vandaag nog voor Homie

Waarom zou je jezelf nog langer bezighouden met het repareren van je oude wasmachine of koelkast in Groningen? Maak de slimme keuze en huur een Homie! Geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met onze betrouwbare service, gemakkelijke bestelprocedure en de wetenschap dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Bezoek onze website of neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte Homie te kiezen. Ontdek nu het aanbod!

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?