bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Filosofie

Homie Living

Sinds 2018 zijn wij een flexibele dienstverlener in witgoedapparatuur. We zijn begonnen met was- en droogmachines. Vervolgens hebben we onze services uitgebreid met de categorie koelen en vriezen. Door de jaren heen leerden we over de productbehoeften en interesses onder onze Homie-gebruikers. We hebben geleerd dat er behoefte is aan andere producten voor in huis. De Nederlandse woningmarkt wordt krapper. Woningen zijn schaars, de prijzen stijgen en we blijven korter op één plek. We willen flexibel blijven en daarom neemt de vraag naar producten als een service in plaats van kopen toe.

Zie producten

One-stop-shop

Flexibel huishouden

Homie speelt in op de behoeften van onze gebruikers met de nieuwste productcategorie Homie Living. Uniforme duurzame huishoudproducten zijn te huur tegen een all-in maandbedrag. Verandert je leven? Homie beweegt met je mee. Wij kunnen jouw apparaten verhuizen, overdragen aan een nieuwe huurder of huisgenoot of alles ophalen.

Zo werkt Homie
Animation free delivery connectio replacement and moving service

Producten

Klein huishoudelijke apparatuur

Bij Homie kun je ook kleine huishoudelijke apparaten huren zoals een combimagnetron of een stofzuiger huren. Heb je op dit moment enkel een stofzuiger nodig? Geen probleem. Alle Homie-apparaten kunnen apart gehuurd worden.

Zie apparaten

Brabantia

Duurzame living items

Naast apparaten kun je je huis inrichten met duurzame woonproducten van Brabantia. Homie is de eerste die de producten van Brabantia als een service aanbiedt. Hiermee verlengen we de levensduur en wordt hergebruik gestimuleerd. De producten van Brabantia zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van gerecyclede materialen of zelfs circulair, cradle-to-cradle gecertificeerd. Daarnaast zijn de producten ontworpen om als stijlvolle eyecatchers te dienen in huis. Homie biedt een Brabantia Bo wasbox en een Touch Bin aan. Deze producten zijn exclusief te bestellen in combinatie met een ander apparaat.

Bestel Homie living

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?