bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob
news-blob news-blob news-blob

Kun je een wasmachine leasen zonder BKR?

20 februari 2024

Het leasen van een wasmachine is een steeds populairdere optie voor mensen die op zoek zijn naar gemak en flexibiliteit. Maar wat als je een negatieve BKR-registratie hebt? Is het dan nog steeds mogelijk om een wasmachine te leasen? In dit artikel vertellen we meer over het leasen van wasmachines.

Wat is BKR en hoe beïnvloedt het leasen?

Voordat we ingaan op de mogelijkheden van het leasen van een wasmachine zonder BKR, is het belangrijk om te begrijpen wat BKR precies inhoudt. BKR staat voor Bureau Krediet Registratie, een organisatie die kredieten en leningen van consumenten registreert in Nederland. Een negatieve BKR-registratie kan ontstaan door betalingsachterstanden en kan het moeilijker maken om financiële producten of diensten af te nemen.

Is het mogelijk om een wasmachine te leasen zonder BKR?

Ja, het is mogelijk om een wasmachine te leasen zonder BKR-toetsing. Verschillende aanbieders hebben ingespeeld op de behoefte van consumenten om zonder BKR-check een wasmachine te kunnen leasen. Dit biedt kansen voor mensen die om wat voor reden dan ook een negatieve BKR-registratie hebben. Ook mensen met een negatieve BKR-registratie kunnen dus een wasmachine leasen. 

Hoe werkt het leasen van een wasmachine?

Bij Homie draait het om een innovatieve en duurzame benadering van huishoudelijke apparaten, waaronder het leasen van een wasmachine. 

De voordelen van dit model zijn veelzijdig:

 1. Geen initiële aanschafkosten: De gebruiker hoeft niet te investeren in de aankoop van een wasmachine, wat financiële ruimte schept voor andere zaken.
 2. Onderhoud en service inbegrepen: Homie zorgt voor het onderhoud en eventuele reparaties, waardoor de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten of het regelen van onderhoud.
 3. Flexibele abonnementsduur: abonnementen zijn beschikbaar vanaf zes maanden, met opties voor langere termijnen, wat flexibiliteit biedt voor verschillende levenssituaties en behoeften.
 4. Duurzaamheid en bewustwording: door inzicht te geven in het wasgedrag via de Homie-app, worden gebruikers zich meer bewust van hun verbruik, wat leidt tot een reductie in water- en energieverbruik.

Het proces van het leasen van een wasmachine bij Homie is eenvoudig en gebruiksvriendelijk:

 1. Bestellen: De klant bestelt de wasmachine en het gewenste abonnement online.
 2. Levering en Installatie: Homie levert de wasmachine binnen heel Nederland, meestal binnen een tot vijf werkdagen, en sluit deze kosteloos aan.
 3. Gebruik: Na installatie kan de klant direct beginnen met wassen.
 4. Inzicht en beheer: Via de Homie-app en het online account krijgt de gebruiker inzicht in zijn wasgedrag en transacties.

Dit model van Homie is niet alleen een praktische oplossing voor huishoudens, maar ook een stap voorwaarts in de richting van duurzaamheid en bewust verbruik. Het past in een groeiende trend van ‘product-as-a-service’, waarbij het gebruik en de ervaring van een product centraal staan, in plaats van het bezit ervan.

Hoe kies je de juiste leaseaanbieder?

Bij het kiezen van een lease-aanbieder voor een wasmachine zonder BKR-toetsing, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden:

 1. Maandelijkse kosten: Vergelijk de maandelijkse kosten van verschillende aanbieders.
 2. Type wasmachine: Kies een wasmachine die past bij je behoeften qua capaciteit en energie-efficiëntie.
 3. Contractvoorwaarden: Lees de kleine lettertjes, vooral wat betreft onderhoud, reparaties en mogelijkheden tot contractbeëindiging.
 4. Klantenservice: Kies een bedrijf met goede klantenservice voor een soepele ervaring.

Wasmachine leasen? Kies voor Homie

Bij Homie begrijpen we dat de keuze voor de juiste wasmachine essentieel is voor dagelijks comfort en duurzaamheid. Daarom hebben wij een selectief aantal modellen in ons assortiment, waarbij we enkel de beste en meest energiezuinige wasmachines aanbieden. Met ons leaseprogramma geniet je van topkwaliteit apparatuur zonder de zorgen van een grote investering. Laat ons jou helpen om samen bij te dragen aan een groenere planeet. Bezoek snel onze ‘wasmachine leasen‘ pagina voor meer informatie en ontdek hoe Homie het verschil maakt in jouw huishouden.

Kun je een wasmachine leasen zonder BKR?

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?