bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob

Bij Homie is het mogelijk om een wasmachine te huren of te leasen. Dit biedt enorm veel voordelen ten opzichte van het kopen van een wasmachine. Homie is écht jouw maatje, waarmee jij geld bespaart, omdat je duurzaam bezig bent. We zullen al deze voordelen bespreken en uitleggen hoe het precies werkt.

Vast tarief per maand

Bij deze service lease je een wasmachine bij Homie voor een bepaald bedrag per maand. Zo hoef je niet in één keer een grote aankoop te doen. Het maandelijkse bedrag is niet alleen voor het gebruik van de wasmachine, maar is inclusief onderhoud en eventuele reparaties. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt, wat betekent dat je nooit teveel zal betalen en je budget zo goed kunt beheren. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten, aangezien alle onderhoud en reparaties gedekt zijn in de maandelijkse huurprijs.

Geen gedoe met reparaties

Als je een wasmachine least bij Homie, hoef je je geen zorgen te maken over reparaties. Als er iets mis is met je wasmachine, dan komen wij het apparaat voor je repareren of vervangen. Met Homie heb je dus altijd een werkende wasmachine, en hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van reparaties.

Duurzaam wassen met Homie

De wasmachines van Homie beschikken over een energielabel A of B, dit maakt het draaien van wasprogramma’s zoals koud en ECO mogelijk. Dit is niet het enige wat het leasen van een wasmachine van Homie duurzaam maakt. Veel mensen kiezen er namelijk voor om hun wasmachine te vervangen als deze kapot gaat, in plaats van deze te laten repareren. Dit draagt bij aan onnodige verspilling en belasting van het milieu. Doordat jij kiest voor een wasmachine-maatje van Homie, hoef je je nooit zorgen te maken over reparaties. Mocht er iets misgaan, dan repareren wij de wasmachine en kan jij deze blijven gebruiken. Relaxed, toch?

Bezorgen en aansluiten van Homie

Als je voor een Homie wasmachine hebt gekozen, leveren we deze binnen vijf werkdagen bij jou thuis. We kiezen de duurzaamste route uit, nemen je oude apparaat mee en zorgen dat deze gerecycled wordt. Het bezorgen doen wij altijd, op welke verdieping dan ook! Het is geen probleem om een aantal trappen omhoog te moeten. Zodra we de wasmachine hebben geleverd, sluiten wij je apparaat aan en helpen we je op weg. Na de installatie kan je Homie gebruiken.

Verhuizen? Geen probleem

Het leasen van een Homie wasmachine is overigens ook mega flexibel. Als je kiest voor het leasen van een wasmachine, kun je zorgen als ‘Wat als ik ga verhuizen?’ achterwege laten. We verhuizen je Homie namelijk gratis naar je nieuwe adres, of dragen deze kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot. Zo zit je niet vast aan een grote investering in een nieuwe wasmachine en heb je altijd de mogelijkheid om Homie mee te nemen als je verhuist!

Verschillende abonnementen

Bij Homie zijn we altijd flexibel. Dit zie je terug in de variatie in Homie was-abonnementen. Je hebt de keuze uit een abonnement van 6+ maanden, 3+ jaar of 5+ jaar. Bij het 6+ maanden, 3+ jaar of 5+ jaar abonnement gebruik je Homie onbeperkt voor een vast bedrag per maand. Hiermee stimuleert Homie jou om duurzamer te wassen, en krijg je meer inzicht in je wasgedrag. Meer over de verschillende abonnementen, vind je op onze ‘zo werkt het’ pagina.

Leveren door heel het land

Bij Homie leveren we in de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Eindhoven maar ook in alle andere delen van Nederland zijn wij actief. Kom je ergens anders uit het land schroom dan niet om een wasmachine bij ons te leasen. We leveren dan evengoed binnen 5 werkdagen bij je thuis!

Dus, waarom wassen met Homie?

Homie biedt energiezuinige en duurzame wasmachines aan. Zo probeert Homie jou te stimuleren om inzicht te krijgen in jouw wasgedrag. Zo draag jij bij aan een schonere wereld. Homie maakt wassen mogelijk voor iedereen; je hoeft zelf namelijk geen wasmachine aan te schaffen, die toch al snel 500 euro kost. We leveren jouw Homie, sluiten alles aan en we komen langs wanneer de wasmachine toe is aan reparatie. Homie is de oplossing voor starters, studenten, expats – simpelweg voor iedereen die flexibel wil zijn in zijn of haar eigen leefomgeving. Neem ook een kijkje bij onze andere Homies! Ben jij de volgende trotse eigenaar van een duurzaam maatje? Bestel dan snel jouw Homie wasmachine.

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?