bg-blob bg-blob bg-blob bg-blob
news-blob news-blob news-blob

Wasmachine leasen als student: Hoe werkt het?

20 februari 2024

Als student heb je vaak te maken met een beperkt budget en onvoorspelbare levensomstandigheden, zoals verhuizingen. Daarom is het leasen van een wasmachine een ideale oplossing. Maar hoe werkt dit precies? We nemen je mee door het proces, met extra tips en informatie.

Wat zijn de voordelen van een wasmachine leasen?

Bij bedrijven zoals Homie kun je voor een vast maandelijks tarief een wasmachine leasen. Dit betekent geen grote, eenmalige uitgave, wat ideaal is voor de fluctuerende financiën van een student. Het maandtarief dekt niet alleen het gebruik, maar ook onderhoud en eventuele reparaties, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook dit is fijn als student, of als expat. 

Wat als er iets misgaat met de machine?

Geen zorgen! Bij een leaseovereenkomst zijn reparaties inbegrepen. Als er iets mis is met de machine, wordt deze gerepareerd of vervangen zonder extra kosten.

Duurzaamheid en gemak

De wasmachines van bedrijven zoals Homie zijn vaak energiezuinig (met een energielabel A of B), wat bijdraagt aan duurzaam wasgedrag. Bij Homie nemen we de verantwoordelijkheid voor het milieu serieus door defecte machines te repareren in plaats van te vervangen, wat onnodige verspilling vermindert.

Bezorging en installatie

Een ander voordeel is de service van bezorging en installatie. Bij Homie wordt de wasmachine bijvoorbeeld binnen vijf werkdagen geleverd, ongeacht op welke verdieping je woont. We nemen zelfs je oude apparaat mee om deze te recyclen. 

Wat als je verhuist?

Flexibiliteit is een sleutelwoord bij het leasen van een wasmachine. Verhuis je, dan kan het apparaat meeverhuizen of overgedragen worden aan een nieuwe bewoner of huisgenoot, zonder extra kosten.

Verschillende opties

Je kunt kiezen uit verschillende lease-abonnementen, variërend van kortlopend (6+ maanden) tot langdurig (3+ of 5+ jaar). Dit biedt flexibiliteit en de mogelijkheid om de service af te stemmen op je specifieke behoeften en levensfase.

Landelijke Levering

Services zoals Homie leveren in heel Nederland, wat betekent dat ongeacht waar je studeert, je toegang hebt tot deze leaseopties.

Je draagt bij aan een groter maatschappelijk doel

Bij het leasen van een wasmachine draag je niet alleen bij aan je eigen gemak, maar ook aan een groter maatschappelijk doel. Bedrijven zoals Homie richten zich op duurzaamheid, wat betekent dat elke wasbeurt bijdraagt aan een verminderde milieu-impact. Dit kan een motiverende factor zijn voor milieubewuste studenten die op zoek zijn naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wat gebeurt er na jouw studie?

Na je studie kun je het leasecontract moeiteloos voortzetten of aanpassen aan je nieuwe levenssituatie. Dit toont de flexibiliteit en het toekomstbestendige karakter van het leasen van een wasmachine. Het is een zorgeloze oplossing die met je meegroeit, van student tot professional. 

Wasmachine leasen? Flexibele en duurzame optie

Een wasmachine leasen is een kosteneffectieve, flexibele en duurzame optie voor studenten. Het neemt de zorg van grote aankopen en onderhoud weg, biedt gemak en ondersteunt een duurzamere levensstijl. Met de toegevoegde flexibiliteit van verschillende abonnementen en het gemak van verhuisservices, is het een ideale oplossing voor de dynamische en vaak onvoorspelbare levensstijl van een student.

Hoe goed moet een wasdroger ventileren? 

Heb je advies nodig?

Heb je advies nodig?